Tuula Haapsaari-Vallenius
Pakkaskaari 1
36100 KANGASALA AS.
040 7574 157

Tämä hoitopaikka tarjoaa lapsellenne yksilöllistä hoitoa luotettavan ja pitkään perhepäivähoitajana toimineen hoitotädin luona. Olen kouluttautunut kasvatus- ja ohjausalan ammattilaiseksi v. 2020.

Olen Tuula Kangasalan Asemalta noin 2 km:n päässä Lahti-Tampere tieltä, tie nro 12.

Lapsen varhaiskasvatusta tukien kiireetön, joustava, kodinomainen ja selkeä päivärytmi tuovat turvallisuutta lapsen päivään. Hoitopaikan suojaisa ja monipuolinen pihapiiri sekä lähimaaston metsäretket tarjoavat mahdollisuudet omatoimiseen ja yhdessä tekemisen riemuun.

Hyviä käytöstapoja opettelemalla sekä yhteisesti tehdyillä pelisäännöillä lasten ja vanhempien kanssa saavutetaan hyvät eväät lapsen yksilölliseen kasvuun.

Erilaiset allergiat ovat tulleet tutuiksi työurani aikana. Siksi katson tärkeäksi, että valmistamani ruoka on itse tehtyä kotimaista lähiruokaa, mahdollisuuksien mukaan luomua. Hoitopaikassa ei ole kotieläimiä.

Päivähoitomaksuun on mahdollista saada Kelan yksityisen päivähoidon tukea ja kaupunkilisää. Yksityisen ja kunnallisen päivähoidon hoitomaksuissa ei ole mainittavaa hintaeroa yksityisen hoidon tukimuotojen vuoksi.

Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita.

☼☼ OTATHAN YHTEYTTÄ. ☼☼

Hoitopaikkatiedustelu

Maarit Villenius

050 5472 558

villenius.maarit(at)gmail.com

Tykkää meistä